E-Learning

 

Alle gastouders van Koters&Co kunnen gratis onbeperkt gebruik maken van de E-learning modules. Gastouders kunnen zich heel eenvoudig gratis aanmelden. De cursussen zijn direct op de praktijk gericht. Zodra zij zich hebben aangemeld kunnen zij direct van de E-learning omgeving gebruik maken. Als je een cursus heb gekozen dan zie je gelijk hoeveel studie-uren er voor deze cursus staan. Je hebt ook de mogelijkheid om de door jou gekozen cursus te onderbreken en daarna weer op te pakken. Zo kun je lekker in je eigen tempo de cursussen maken. Na het afronden van de cursus krijg je een certificaat.

E-learning Pebbel

Pebbel is het E-learning programma gastouders die werken met kinderen van 0-4 jaar. Enkele E-learning cursussen zijn: Ontwikkelingsgericht Werken, Bewegen met Peuters, Gezond eten en drinken, Emoties bij kinderen, Activiteiten Plannen en gebruik maken van het Pebbel Kindvolgsysteem.

E-learning CATCH!

Catch is het E-learning programma voor gastouders die werken met kinderen van 4-13 jaar. Enkele E-learning cursussen zijn: Sport en Spel, Theaterspel, Emoties bij kinderen, Omgaan met Pesten, Gezond eten en drinken en de Digitale Wereld van Kinderen.

E-learning Praktijk

Ook heeft de E-learning omgeving een praktijk omgeving. Hierin zijn cursussen opgenomen zoals: Een Pedagogisch Beleidsplan maken, Effectief communiceren met Ouders en de cursus Commercieel Medewerker Kinderopvang.

Alle cursussen zijn geschikt voor pedagogisch medewerkers en gastouders. Ieder kwartaal voegen wij leuke nieuwe cursussen toe. Zo raken onze gastouders nooit uitgeleerd!

 

Voor meer informatie of inloggegevens kun je een mail sturen naar info@kotersenco.nl