Waarom Koters & Co.

De drijvende kracht achter Koters&Co is Trees Bontsema. Zelf moeder van 2 kinderen en al meer dan 20 jaar werkzaam in de kinderopvang. Eerst als oudercommissielid van de peuterspeelzaal van haar kinderen en later als gediplomeerd pedagogisch medewerkster. Haar kennis en ervaring heeft zij opgedaan in alle facetten van de kinderopvang: buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, kindplaatsing etc.

 

De gedachte om zelfstandig in de kinderopvang verder te gaan, loopt als een rode draad door haar carriére. In 2012 heeft zij besloten voor zichzelf te gaan beginnen. Tijdens haar werk in de kinderopvang zag ze de worstelingen van de werkende ouders. Stress om de kinderen op tijd te brengen (b.v. voor de file aan) en te halen (b.v. vergadering is weer uitgelopen) Ze vindt de persoonlijke aandacht belangrijk voor de kinderen, maar ook voor de ouders zelf. Met Koters&Co biedt zij de flexibiliteit die u zoekt.

Bij Koters&Co weten wij welke vorm van opvang onze gastouders kunnen bieden, bij u thuis of in hun eigen huis. Welke opvang het best past bij hun eigen (gezins)situatie. Op welke dagen zij opvang kunnen bieden en op welke tijden. Uit welke leeftijdscategorie zij kinderen willen opvangen en hoeveel. Bij Koters&Co is ook bekend of en wat de gastouder u extra kunnen bieden. Heeft zij bijvoorbeeld de mogelijkheid om de kinderen bij de ouders thuis op te vangen? Heeft zij in haar eigen huis veel speelruimte? Of biedt zij opvang aan op de boerderij? Staat ze open voor ouders met wisselende roosters?

 

Gastouderopvang bij Koters&Co is opvang die helemaal is afgestemd op u en uw kind. Uw kind wordt iedere dag opgevangen door één en dezelfde gastouder. De gastouder kan zo precies op de behoeftes en de ontwikkeling van uw kind inspelen. Uw kind zal zich daarom snel vertrouwd voelen bij de gastouder. Uw gastouder vangt uw kinderen op tijden op dat u daar behoefte aan hebt. Wordt het een keer iets later, omdat een vergadering uitloopt, of heeft u flexibele opvang nodig omdat u in de zorg werkt? Dat is geen probleem, want onze gastouders zijn erg flexibel.

 

Wij zorgen voor de perfecte match tussen u en uw gastouder